Meet team OGSM Leaders!

Wij helpen met de uitvoer van jouw OGSM’s. Wij denken met je mee: in de bestuurskamer én op de werkvloer. We begeleiden, stellen vragen en adviseren over grote lijnen.

Meet team OGSM Leaders!
Onze OGSM Leaders creëren impact voor jou

Onze OGSM Leaders creëren impact voor jou!

Wij zijn expert in gebruik van het OGSM-model. De praktische aanpak van OGSM is wereldwijd bewezen in het creëren en uitvoeren van strategische plannen. Onze mensen gaan verder dan pen en papier, maar realiseren, samen met jou, daadwerkelijk impact. Met onze unieke toolbox en ervaring boeken we snel resultaat. En we stoppen pas als jij het zelf in de vingers hebt: gegarandeerd. 

Dit zijn de kwaliteiten van onze OGSM Leaders

Wij geven jou handvatten voor de praktijk, zo maak jij impact! Wij geven advies op maat, zo komen we tot de beste resultaten! Wij geven jou overzicht en inzicht, zo weet jij wat écht belangrijk is.

Dit zijn de kwaliteiten van onze OGSM Leaders
1 Meet the team
2 meet the team
3 meet the team

We hielpen al 1000+ teams. Are you next?

Onze directeur

Gabriella Monasso, Strateeg & OGSM Expert

“Bij OGSM Leaders staan we klaar om jouw reis te ondersteunen, ongeacht waar je staat. Of je nu een ondernemer bent, een groeiend MKB vertegenwoordigt, een gevestigde corporate entiteit bent of een publieke instelling leidt, wij zijn hier om jou te begeleiden. Met ons OGSM-advies, coaching en training, samen met de krachtige OGSM-tooling die we bieden, streven we ernaar om samen met jou een pad te banen naar duurzame groei en succes. Jouw vooruitgang is onze passie.”

Onze locatie

Villa Amersberg – Utrechtseweg 223a – 3818EE Amersfoort

Geen uitdaging is onmogelijk

Voor ons is geen uitdaging onmogelijk. We helpen, ondersteunen én adviseren je met jouw OGSM. Zo komen we tot impact. Met een frisse wind en veel ambitie komen we tot de beste resultaten. Samen maken we impact. Wij leren jouw bedrijf tot de kern kennen en komen tot een persoonlijke oplossing. 

Brochure

Ontdek de kracht van een goed plan

Disclaimer: na het lezen van deze brochure zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.