Set

Impact op maat

Het inzetten van de krachtigste tools maakt jouw organisatie klaar voor echte impact. Maar ben jij dat ook? Met onze trainingen maken wij van jou een échte OGSM leader. Zo creëer jij OGSM’s en begeleid je jouw eigen teams bij de uitvoering. In onze trainingen leer jij alles wat jij moet weten om impact te maken.

Set header
Dit zijn de kwaliteiten van onze OGSM Leaders

In vijf stappen naar meer impact

1

OGSM: leer alles over de vier onderdelen van OGSM: ambitie, doelstellingen, strategische keuzes en maatregelen.

2

OGSM creëren in vier stappen: we beginnen met de voorbereiding en behandelen dan drie routes om te komen tot een OGSM.

3

OGSM uitvoeren: impact realiseer je pas door dingen te doen en door te zorgen dat je de juiste dingen blijft doen. Onze werkwijze geeft houvast.

4

Rollen en verantwoordelijkheden: we introduceren de OGSM-eigenaar, de eigenaren van strategische keuzes en acties en de rol van de OGSM leader.

5

Samenhang creëren tussen meerdere OGSM’s: zorg dat OGSM elkaar versterken en niet overlappen. We leren je hoe je dit creëert en behoudt.

Zij maken al impact
met OGSM Leaders

Training op maat

Er is altijd een training die bij je past. Of jij nu samen met een groep meedoet als OGSM leaders in de dop, of met je eigen team echte OGSM leaders wil worden.

Persoonlijke trainingen op maat

Willen jullie als team echte OGSM leaders worden? Dan komen we naar jullie toe. We beginnen met een intakegesprek om te zorgen dat de training aansluit op jullie behoeften. Met de opdrachten kunnen we inzoomen op jullie organisatie.

Online training

Liever online starten met impact? Dat kan ook! Met onze online training ontvang je niet alleen ons boek ‘OGSM in de Praktijk’ maar leer je via verschillende video trainingen de werking van OGSM en hoe je dit kunt inzetten voor jouw organisatie.

Zet jezelf in als OGSM leader