Ben jij al klaar voor 2024?

Wel met een scherp jaarplan op één pagina

Als organisatie wil je elk jaar een duidelijke richting hebben. Hierop baseer je immers jouw plan en begroting. Maar een heldere koers hebben is één, dit ook uitvoeren is een heel ander verhaal. Hoe zorg je ervoor dat komend jaar jouw plan niet bij pen en papier blijft? Hoe zorg jij aankomend jaar voor impact?

OGSM Leaders

Door niet alleen te focussen op vandaag, maar ook op morgen. OGSM Leaders heeft al ruim 1000 teams geholpen om van hun jaarplan realiteit te maken. Onze experts kennen alle ins en outs van het OGSM-model. De praktische aanpak is wereldwijd bewezen in het creëren en uitvoeren van strategische plannen. Samen kijken we hoe je jouw ambities om kan zetten naar het OGSM-model. Zo realiseer je daadwerkelijk impact.

Foto medewerker

Impact maak je met OGSM

OGSM is hét model om een scherp jaarplan te ontwikkelen dat op één pagina past. Zo zie je in een oogopslag wat je wilt bereiken en wat je daarvoor moet doen. We zien het in de praktijk: van technische bedrijven, financiële instellingen tot woningcorporaties: de doelen zijn er, maar de voortgang monitoren is vaak lastig. Door het OGSM-model houd je grip op jouw doelen. En kun je tijdig evalueren en bijsturen, ook tijdens de uitvoering.

In 5 stappen naar een scherp jaarplan met OGSM

1

Download het jaarplan sjabloon.

2

Selecteer de uitdagingen voor komend jaar.

3

Bepaal je ambitie, doelen en strategische keuzes.

4

Bedenk de resultaten die je nastreeft.

5

Monitor de voortgang en maak impact!

Klaar om jouw jaarplan te maken?

Dit zeggen andere OGSM leaders

Waarom je dit sjabloon niet mag missen!

Foto twee medewerkers

Meer impact maken in 2024?

Download hier jouw jaarplan sjabloon!