OGSM

Implementatie

Bij OGSM Leaders geloven we dat het succes van een plan niet alleen afhangt van de kwaliteit van het plan zelf, maar vooral de effectieve implementatie ervan: continu scherpe keuzes maken en je focus behouden. Daarom wil je in beweging blijven. Zodat je vasthoudt aan je plannen en stuurt op resultaat. OGSM is hier dé perfecte tool voor.

OGSM brengt jouw naar de top

Een plan, en dan?

Onze expertise in het implementeren van OGSM-plannen stelt organisaties in staat om hun doelstellingen te bereiken en hun ambities waar te maken. Hier is hoe we dit doen: 

1

Strategische vertaling: We helpen organisaties bij het vertalen van hun strategische doelen naar concrete acties en meetbare resultaten. Door middel van workshops en advies brengen we de ambitie van de organisatie in lijn met de praktische uitvoering.

2

Betrokkenheid: Het succes van een plan hangt af van de betrokkenheid en de commitment van het team. We zorgen dat teams het organisatieplan begrijpen en omarmen. En we helpen bij het doorvertalen van plannen zodat elk team weet hoe zij bijdragen aan het geheel en gemotiveerd zijn om de ambitie en doelstellingen te realiseren.

3

Monitoring en bijsturing: Implementatie is een dynamisch proces dat voortdurende monitoring en bijsturing vereist. Wij begeleiden organisaties minimaal een kwartaal bij het implementeren van de werkwijze zodat dit effectief verloopt. Bovendien kunnen organisaties met behulp van onze OGSM-software de voortgang van hun plannen real-time bijhouden en volgen. En niet onbelangrijk: de organisatie beschikt altijd over een actuele versie van het plan.

4

Word een echte OGSM Leader: We bieden trainingen, coaching en workshops aan om de vaardigheden en capaciteiten van teams te versterken op het gebied van OGSM. Of het nou om planvorming of uitvoering gaat.

Zij maken al impact
met OGSM Leaders

Door onze bewezen methodologie en hands-on benadering helpen we organisaties om niet alleen plannen te maken, maar deze ook succesvol te implementeren en tot tastbare resultaten te brengen. Zo kan je nog meer impact maken.

Meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag mee!